AdobeStock_748488345_Preview (1)

Ontdek hoeveel jij kan besparen met airconditioning!

"*" geeft vereiste velden aan

  • Bespaar €1.300 per jaar
  • De beste installateurs van NL
  • Binnen 3 weken geinstalleerd
  • Terugverdientijd 3 jaar

Functies van airconditioning


Filter functie

De ingebouwde filters verwijderen pollen en huisstofmijt uit de lucht, waardoor de luchtkwaliteit verbetert en allergieën verminderen.


Eenvoudige bediening

Je kunt je airco eenvoudig bedienen via je smartphone of tablet, waar je ook bent, voor ultiem gemak en controle over je binnenklimaat.


Fluisterstil

Met onze airco’s geniet je van een aangename temperatuur zonder storende geluiden, perfect voor gebruik in slaapkamers.


Eco-functie

De eco-functie bespaart energie en vermindert je ecologische voetafdruk, terwijl het comfort behouden blijft.

Verwarmen en verkoelen met één airco

Met onze elektrische airco ben je het hele jaar verzekerd van het perfecte binnenklimaat.

Of je nu behoefte hebt aan verkoeling tijdens de zomermaanden of aan een warm huis in de winter, onze airco staat voor je klaar.

Dit systeem regelt het allemaal: snel, efficiënt en energiezuinig. Zo geniet je altijd van comfort, ongeacht het seizoen.

Airco in de woonkamer

Ontdek de airco die bij jou past

Niet elk huis is natuurlijk hetzelfde. Daarom bieden wij verschillende airco’s aan die passen bij elke behoefte en elk budget. Van compacte units voor kleine ruimtes tot krachtige systemen voor het hele huis, wij helpen je de perfecte match te vinden.

Airco in de woonkamer

Lees verder

Airco op de slaapkamer

Lees verder

Airco op de zolder

Lees verder

Airco op schuin dak

Lees verder
Zonenpanelen installateur in Groningen

Beoordeeld met een 9 uit 10 door onze klanten

Best beoordeelde installaties van Noord Nederland

Zorgeloos verduurzamen

Denk duurzaam, denk langetermijn. Wij bieden oplossingen die nu én over tien jaar werken. Dat is onze basis.

98% FTR score

Onze expert teams bewijzen hun waarde met continue kennisinvesteringen, resulterend in de hoogste ‘first time right’-score van Nederland: 98% van onze installaties was in 2023 direct perfect. We streven nu naar 100%.

Contact opnemen

Verwarmen op eigen stroom

Combineer je elektrische airco met zonnepanelen en verlaag je vaste lasten nog meer.

Door je airco te laten draaien op je eigen opgewekte stroom, verlaag je niet alleen je energiekosten, maar verminder je ook je afhankelijkheid van de dure energieleveranciers.

Verwarm je huis dus 100% op je eigen gratis opgewekte zonne-energie.

Airco in de slaapkamer

Het belang van vakmensen bij jouw installatie


Garanties

Onze installaties hebben 20 jaar systeemgarantie. De panelen hebben 25 jaar productgarantie en wel 30 jaar vermogensgarantie.


Veiligheid

De Voltier installaties worden standaard volgens alle veiligheidsnormen geïnstalleerd.


Kwaliteit

Alle installaties worden na afronding beoordeeld met de hoogste kwaliteitseisen.

Ons aanbod, meer dan airconditioning

Zonnepanelen

Bij Voltier streven we naar meer dan alleen maar zonne-energieopwekking. We zijn gefocust op het bieden van een complete ervaring, waarbij we niet alleen hoogwaardige zonnepanelen selecteren, maar ook zorgen voor een vakkundige installatie. Onze toewijding aan vakmanschap en precisie zorgt ervoor dat elke installatie gericht is op optimale prestaties en duurzaamheid, waardoor onze klanten kunnen genieten van langdurige voordelen.

Lees verder

Airconditioning

Bij Voltier geloven we in comfort zonder compromissen. Onze airconditioningsystemen bieden niet alleen verkoeling op warme dagen, maar zijn ook uitgerust om je huis te verwarmen tijdens koudere periodes. Ontworpen met aandacht voor energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid, bieden onze airconditioners het hele jaar door comfort en duurzaamheid. Ervaar het verschil met Voltier en geniet van een perfecte balans tussen comfort en efficiëntie in je huis, ongeacht het seizoen.

Lees verder

Thuisbatterij

Met Voltier’s thuisbatterij oplossingen wordt energiebeheer moeiteloos. Dankzij onze geïntegreerde zonnepanelen en thuisbatterijen kun je overdag zonne-energie opvangen en eventuele overschotten opslaan voor later gebruik. Verminder je afhankelijkheid van het elektriciteitsnet en maximaliseer je eigen energiegebruik met Voltier’s slimme thuisbatterij-oplossingen.

Lees verder

Laadpaal

Bij Voltier streven we ernaar om elektrisch rijden moeiteloos te maken. Onze laadpalen combineren geavanceerde technologie met gebruiksgemak, waardoor je snel en efficiënt je elektrische voertuig kunt opladen. Kies voor Voltier en maak de overstap naar duurzame mobiliteit zonder gedoe.

Lees verder

Besteed je geld aan leukere dingen

Bespaar flink op je gasrekening

Geniet altijd van een optimaal binnenklimaat met een elektrische airco.

Omdat deze aircosystemen op elektriciteit werken, kun je de centrale verwarming vrijwel uitschakelen.

Dit resulteert in een besparing van minstens 30% op je gasverbruik per jaar, waardoor de investering zichzelf snel terugverdient.

Contact opnemen
istockphoto-1754264976-1024×1024 (1)

Eenvoudig te downloaden in de appstore!

Alles zichtbaar in één app

Ons systeem voegt zonnepanelen, energieopslag, laadoplossingen, verwarming en slimme energiebeheer in één naadloos systeem samen. Dit allemaal in één app.

istockphoto-1322157897-1024×1024-Hersteld

Onze klanten vertellen

Vandaag ook bezitters van een aantal zonnepanelen. Fa. Voltier heeft ons van A tot Z begeleid en voorzien van informatie en een passende offerte. De montage en inregeling ging vlekkeloos. Twee topmannen waaronder Hassam en projectleider Mohammed...

unnamed (1)

Emo Klunder

mei 2024

Ben zeer tevreden over deze organisatie. De panelen zijn inmiddels vakkundig geplaatst en ik ben zeer tevreden met de deskundigheid en de werkwijze. Het is zeer netjes afgewerkt!

unnamed (10)

Ina Wubbolts

april 2024

Het team van Voltier kwam vandaag bij mij zonnepanelen installeren! De wensen werden gehoord, er werd netjes overlegd. Het plaatsen ging super snel en netjes! Het werkt! Een tevreden klant dus!

unnamed (6)

Anja Haverland

april 2024

Mohamed en zijn collega waren er vanmorgen op de afgesproken tijd. Bij langs gelopen wat onze wensen waren en wat er afgesproken was. We zijn zeer tevreden, over de werkwijze, over de communicatie en het eindresultaat. Ondanks de regen werd er stug...

unnamed (4)

Kornelia Haverland

april 2024

Vanmorgen 10 panelen op het dak gelegd door Voltier. Zij stuurden zeer prettige mensen (3). Aankomst mooi op tijd, keurig geïnstalleerd leidingen mooi strak aangelegd en de boel prima achtergelaten. De elektra monteur had de leiding. Ben zeer...

unnamed (5)

Maria Olsthoorn

april 2024

Goede samenwerking en oplossingsgericht gewerkt met terugkoppeling naar mij betreffende mijn verouderde elektriciteit installatie. Waren met noodgeval ook snel ter plekke en hebben het probleem ter plaatse opgelost ondanks weekend !!

unnamed (8)

Claudia Wimmer

maart 2024

Voltier Zonnepanelen. Dank u wel voor de goede en snelle afhandeling. De mannen die hier geweest zijn hebben hun taak uitstekend volbracht. Ze zijn zeer deskundig in hun werk met als gevolg een goed resultaat. Het is zeker een bedrijf en deze...

unnamed (2)

Sjirk Bijma

maart 2024

Super snelle en nette installatie van onze 42 zonnepanelen. Aardige mannen die hard en netjes werken! En de hele installatie op 3 daken was in 1 keer helemaal in orde. Mirjam

unnamed

De Bostuyn

maart 2024

We zijn er erg tevreden over de werkzaamheden die Voltier voor ons heeft verricht. Alles is op voorhand duidelijk met ons gecommuniceerd en het geheel is volgens planning verlopen. De installatie van de panelen verliep erg vlot, het was duidelijk...

unnamed (7)

Bennie Bennieman

januari 2024

We zijn erg tevreden over het hardwerkende en vriendelijke installatie team van Zonne-Installaties Noord. In een verbazingwekkend tempo werden er bij ons 24 zonnepanelen geinstalleerd binnen een halve dag. Bekabeling werd keurig netjes gemonteerd en...

unnamed (3)

Hans Venema

november 2023

Snel en netjes geleverd. Ze waren bij ons ook eerder dan vermeld, ze hebben alles netjes achter gelaten. Hopen dat de panelen goed hun best doen!

unnamed (9)

Diana Stavast

september 2023

Via Thomas, van Zonne-installaties Noord, hebben wij 9 zonnepanelen met micro-omvormers. Duidelijke uitleg op onze vragen, mooie scherpe offerte én snelle levering en plaatsing.

unnamed (11)

Tineke

mei 2023

We helpen je graag verder

Plan nu je gratis adviesgesprek

We komen graag bij je langs om de situatie te bekijken en je van advies te voorzien over energiebesparende producten.

Contact opnemen
istockphoto-1358205700-1024×1024

Ontdek nu gratis hoeveel jij kan besparen!

"*" geeft vereiste velden aan

  • Bespaar €1.300 per jaar
  • De beste installateurs van NL
  • Binnen 3 weken geïnstalleerd
  • Terugverdientijd 3 jaar
minisplit-2048px-ME_GS_Tan-Living-Room-3×2-1