Tijdelijke besparings-actie!

MM slash DD slash JJJJ
  • 25 jaar garantie
  • De beste installateurs van NL
  • Binnen 4 weken geinstalleerd
  • Terugverdientijd 3 jaar
Ontvang Gratis Airco!

Zorgeloos verduurzamen

Wij van Voltier doen ons uiterste best om een zinvolle bijdrage te leveren aan de klimaatdoelstellingen voor 2030. Natuurlijk kunnen wij dit niet alleen. Om u ook enthousiast te krijgen bieden wij een tijdelijke cashback actie van 500,- euro aan op al onze installaties!

Wees er snel bij en profiteer van deze tijdelijke actie!

Ons aanbod, meer dan zonnepanelen

Zonnepanelen

Bij Voltier streven we naar meer dan alleen maar zonne-energieopwekking. We zijn gefocust op het bieden van een complete ervaring, waarbij we niet alleen hoogwaardige zonnepanelen selecteren, maar ook zorgen voor een vakkundige installatie. Onze toewijding aan vakmanschap en precisie zorgt ervoor dat elke installatie gericht is op optimale prestaties en duurzaamheid, waardoor onze klanten kunnen genieten van langdurige voordelen.

Lees verder

Airconditioning

Bij Voltier geloven we in comfort zonder compromissen. Onze airconditioningsystemen bieden niet alleen verkoeling op warme dagen, maar zijn ook uitgerust om je huis te verwarmen tijdens koudere periodes. Ontworpen met aandacht voor energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid, bieden onze airconditioners het hele jaar door comfort en duurzaamheid. Ervaar het verschil met Voltier en geniet van een perfecte balans tussen comfort en efficiëntie in je huis, ongeacht het seizoen.

Lees verder

Thuisbatterij

Met Voltier’s thuisbatterij oplossingen wordt energiebeheer moeiteloos. Dankzij onze geïntegreerde zonnepanelen en thuisbatterijen kun je overdag zonne-energie opvangen en eventuele overschotten opslaan voor later gebruik. Verminder je afhankelijkheid van het elektriciteitsnet en maximaliseer je eigen energiegebruik met Voltier’s slimme thuisbatterij-oplossingen.

Lees verder

Laadpaal

Bij Voltier streven we ernaar om elektrisch rijden moeiteloos te maken. Onze laadpalen combineren geavanceerde technologie met gebruiksgemak, waardoor je snel en efficiënt je elektrische voertuig kunt opladen. Kies voor Voltier en maak de overstap naar duurzame mobiliteit zonder gedoe.

lees verder
Voltier export PNG

Een innovatief systeem

Een oplossing voor iedereen

We snappen dat verduurzamen in Nederland zowel een noodzaak als een uitdaging is, met hobbels op de weg zoals netcongestie en de beperkingen.

Daarom bieden wij een innovatief systeem dat naadloos inspeelt op je behoeften, van zonnepanelen tot aan verwarming en een slimme manier van energiebeheer, allemaal zonder de stress van toekomstige beperkingen.

Plan nu je adviesgesprek

Gemiddelde besparing met zonnepanelen

Ontdek hoe zonnepanelen jou jaarlijks gemiddeld €1.143 kunnen besparen op basis van een installatie met 12 panelen. De werkelijke besparing hangt af van de oriëntatie van jouw dak ten opzichte van de zon.

Ontdek nu!

Noord

Vector

€ 700,-

Oost

Vector-1

€ 1.050,-

Zuid

Vector-3

€1.400,-

West

Vector-2

€1.200,-

Zonnepanelen in combinatie met een Airco

Optimaal comfort en besparingen met zonnepanelen en airconditioning! Vang overdag zonlicht op met je panelen en geniet van verkoeling met je energiezuinige airco.

Maak slim gebruik van zonne-energie en creëer een comfortabel binnenklimaat, terwijl je bespaart op je energierekening. Ontdek de kracht van zon en koelte!

Functies van airconditioning


Filter functie

De ingebouwde filters verwijderen pollen en huisstofmijt uit de lucht, waardoor de luchtkwaliteit verbetert en allergieën verminderen.

 


Eenvoudige bediening

Je kunt je airco eenvoudig bedienen via je smartphone of tablet, waar je ook bent, voor ultiem gemak en controle over je binnenklimaat.


Fluisterstil

Met onze airco’s geniet je van een aangename temperatuur zonder storende geluiden, perfect voor gebruik in slaapkamers.


Eco-functie

De eco-functie bespaart energie en vermindert je ecologische voetafdruk, terwijl het comfort behouden blijft.

Verwarmen en verkoelen met één airco

Met onze elektrische airco ben je het hele jaar verzekerd van het perfecte binnenklimaat.

 

Of je nu behoefte hebt aan verkoeling tijdens de zomermaanden of aan een warm huis in de winter, onze airco staat voor je klaar.

 

Dit systeem regelt het allemaal: snel, efficiënt en energiezuinig. Zo geniet je altijd van comfort, ongeacht het seizoen.

Lees verder
Woonkamer 1

Voordelen van een thuisbatterij


Meer eigen consumptie

Met een thuisbatterij verdubbel je het verbruik van je eigen opgewekte zonne-energie.


Onafhankelijk van energieleverancier

Omdat je gebruik maakt van je eigen stroom, ben je minder afhankelijk van je energiemaatschappij.


Handel in stroom

Profiteer van de forse prijsverschillen in uurtarieven bij een dynamisch energiecontract.


Minder overbelasting net

Een thuisbatterij voor zonnepanelen zorgt gedeeltelijk voor minder overbelasting op het net.

Rijd volledig op je eigen opgewekte stroom

Met genoeg zonnepanelen kun je jouw elektrische auto opladen met stroom die je zelf hebt opgewekt.

Dit maakt je minder afhankelijk van het energienet en zorgt ervoor dat je rijdt op 100% duurzame en gratis energie. Ideaal voor iedereen die kosten wil besparen en tegelijkertijd milieubewust bezig wil zijn.

Zo maak je elke rit groener en jouw energierekening lager.

laadpaal 2

Waarom een laadpaal?

Begin elke ochtend met een volgeladen auto, dankzij je eigen laadpaal thuis.

Geen zoektocht naar laadpunten meer, en profiteer van opladen tegen lage kosten tijdens daluren, gewoon vanuit het gemak van je eigen huis.

Laadpaal 3

Voordelen van een laadpaal


Snel laden

Met een laadvermogen tot 22 kW laad je je auto sneller op, wat zorgt voor minder wachttijd en meer tijd op de weg.

 


Bespaar geld

Laad je voertuig met eigen stroom op en profiteer van lagere laadkosten, vooral tijdens de voordelige daluren.


Weg met de wacht

Zeg vaarwel tegen het wachten bij openbare laadstations. Met een eigen laadpaal thuis laad je jouw voertuig op precies wanneer het jou schikt


Load balancing

Load balancing zorgt voor een efficiënt energiebeheer, waarbij je huis en auto in harmonie functioneren zonder het elektriciteitsnet te belasten.

Beoordeeld met een 9 uit 10 door onze klanten

Best beoordeelde installaties van Noord Nederland

Zorgeloos verduurzamen

Denk duurzaam, denk langetermijn. Wij bieden oplossingen die nu én over tien jaar werken. Dat is onze basis.

98% FTR score

Onze expert teams bewijzen hun waarde met continue kennisinvesteringen, resulterend in de hoogste ‘first time right’-score van Nederland: 98% van onze installaties was in 2023 direct perfect. We streven nu naar 100%.

Bekijk onze diensten

Vandaag ook bezitters van een aantal zonnepanelen. Fa. Voltier heeft ons van A tot Z begeleid en voorzien van informatie en een passende offerte. De montage en inregeling ging vlekkeloos. Twee topmannen waaronder Hassam en projectleider Mohammed...

unnamed (1)

Emo Klunder

mei 2024

Ben zeer tevreden over deze organisatie. De panelen zijn inmiddels vakkundig geplaatst en ik ben zeer tevreden met de deskundigheid en de werkwijze. Het is zeer netjes afgewerkt!

unnamed (10)

Ina Wubbolts

april 2024

Het team van Voltier kwam vandaag bij mij zonnepanelen installeren! De wensen werden gehoord, er werd netjes overlegd. Het plaatsen ging super snel en netjes! Het werkt! Een tevreden klant dus!

unnamed (6)

Anja Haverland

april 2024

Mohamed en zijn collega waren er vanmorgen op de afgesproken tijd. Bij langs gelopen wat onze wensen waren en wat er afgesproken was. We zijn zeer tevreden, over de werkwijze, over de communicatie en het eindresultaat. Ondanks de regen werd er stug...

unnamed (4)

Kornelia Haverland

april 2024

Vanmorgen 10 panelen op het dak gelegd door Voltier. Zij stuurden zeer prettige mensen (3). Aankomst mooi op tijd, keurig geïnstalleerd leidingen mooi strak aangelegd en de boel prima achtergelaten. De elektra monteur had de leiding. Ben zeer...

unnamed (5)

Maria Olsthoorn

april 2024

Goede samenwerking en oplossingsgericht gewerkt met terugkoppeling naar mij betreffende mijn verouderde elektriciteit installatie. Waren met noodgeval ook snel ter plekke en hebben het probleem ter plaatse opgelost ondanks weekend !!

unnamed (8)

Claudia Wimmer

maart 2024

Voltier Zonnepanelen. Dank u wel voor de goede en snelle afhandeling. De mannen die hier geweest zijn hebben hun taak uitstekend volbracht. Ze zijn zeer deskundig in hun werk met als gevolg een goed resultaat. Het is zeker een bedrijf en deze...

unnamed (2)

Sjirk Bijma

maart 2024

Super snelle en nette installatie van onze 42 zonnepanelen. Aardige mannen die hard en netjes werken! En de hele installatie op 3 daken was in 1 keer helemaal in orde. Mirjam

unnamed

De Bostuyn

maart 2024

We zijn er erg tevreden over de werkzaamheden die Voltier voor ons heeft verricht. Alles is op voorhand duidelijk met ons gecommuniceerd en het geheel is volgens planning verlopen. De installatie van de panelen verliep erg vlot, het was duidelijk...

unnamed (7)

Bennie Bennieman

januari 2024

We zijn erg tevreden over het hardwerkende en vriendelijke installatie team van Zonne-Installaties Noord. In een verbazingwekkend tempo werden er bij ons 24 zonnepanelen geinstalleerd binnen een halve dag. Bekabeling werd keurig netjes gemonteerd en...

unnamed (3)

Hans Venema

november 2023

Snel en netjes geleverd. Ze waren bij ons ook eerder dan vermeld, ze hebben alles netjes achter gelaten. Hopen dat de panelen goed hun best doen!

unnamed (9)

Diana Stavast

september 2023

Via Thomas, van Zonne-installaties Noord, hebben wij 9 zonnepanelen met micro-omvormers. Duidelijke uitleg op onze vragen, mooie scherpe offerte én snelle levering en plaatsing.

unnamed (11)

Tineke

mei 2023

Activeer je persoonlijke code

"*" geeft vereiste velden aan

Kies je voordeelproduct*
  • Bespaar €1.300 per jaar
  • De beste installateurs van NL
  • Binnen 3 weken geinstalleerd
  • Terugverdientijd 3 jaar
Ontvang €500 cashback
Smart-Charger-Imagebild