Alles wat je moet weten over dakonderconstructies

Benieuwd hoe we je zonnepanelen stevig en veilig op je dak krijgt? Het begint allemaal met de juiste dakconstructie! Of je nu een plat dak hebt of een schuin dak, wij zorgen voor een solide basis met onze betrouwbare Esdec systemen. Ontdek waarom een goede dakconstructie essentieel is en hoe wij jouw zonnepanelen perfect installeren, zodat je zorgeloos kunt genieten van duurzame energie.

WhatsApp Image 2024-01-19 at 19.15.10_8e8cd8a1

De basis van een veilige installatie

Wat is een dakonderconstructie?

Dus, wat is dat eigenlijk? Nou, een dakonderconstructie is gewoon de stevige basis waar we onze zonnepanelen op plaatsen. Zonder een solide dakconstructie, heb je eigenlijk niks om je panelen op te bevestigen!

WhatsApp Image 2024-01-19 at 19.15.07_79da48b5

Essentieel voor veiligheid en efficiëntie

Waarom een goede dakconstructie zo belangrijk is

Heb je er ooit over nagedacht waarom je dak moet worden gecheckt voordat de zonnepanelen worden geïnstalleerd? Nou, dat komt omdat een sterke dakconstructie ervoor zorgt dat je panelen veilig en stevig op hun plek blijven, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken tijdens die winderige dagen!

Innovatieve en betrouwbare bevestiging

Onze keuze: Esdec systemen

Waarom kiezen wij voor Esdec? Nou, het is eigenlijk best simpel. Esdec is gewoon de beste als het gaat om betrouwbare en slimme montagesystemen voor zonnepanelen. Met Esdec, kan je gerust zijn, wetende dat je investering goed wordt beschermd.

JK_Esdec_Opening_inovatiecentrum_HR_004-scaled-1-574×383

Kies het juiste systeem voor jouw dak

Het verschil tussen platte en schuine daken

Oké, dus wat is eigenlijk het verschil? Nou, voor platte daken hebben we een ander systeem nodig dan voor schuine daken. Het heeft allemaal te maken met de hoek, de bevestigingsmethode en zelfs hoe het water wordt afgevoerd! Maar geen zorgen, we hebben voor elk daktype een oplossing.

Perfecte oplossingen voor platte daken

Voor platte daken: Flexibel en stabiel

Dus, je hebt een plat dak? Geen zorgen! Ons FlatFix systeem van Esdec is er speciaal voor jou. Het biedt stabiliteit zonder schade aan je dak en is geschikt voor diverse daktypen en -maten.

Stabiliteit: Bevestiging zonder schade aan je dak.

Flexibiliteit: Geschikt voor diverse daktypen en -maten

esdec-image1-81-1918×1278

Betrouwbare montage voor schuine daken

Voor schuine daken: sterk en universeel

Misschien heb je wel een schuin dak, toch? Nou, we hebben ook iets voor jou! Ons ClickFit systeem van Esdec zorgt voor een supersterke bevestiging van je panelen op bijna elk soort dakbedekking.

Sterke Bevestiging: Zorgeloos genieten van je panelen.

Universele Geschiktheid: Past op verschillende soorten dakbedekking.

esdec-introduceert-clickfit-evo-stokschroef

Het belang van vakmensen bij jouw installatie

IMG_8408_1

Garanties

Onze vakmensen zorgen voor een topinstallatie, waardoor we 30 jaar garantie op zonnepanelen kunnen bieden.


Veiligheid

De Voltier installaties worden standaard volgens alle veiligheidsnormen geïnstalleerd.


Kwaliteit

Alle installaties worden na afronding beoordeeld met de hoogste kwaliteitseisen.

We helpen je graag verder

Plan nu je gratis adviesgesprek

We komen graag bij je langs om de situatie te bekijken en je van advies te voorzien over energiebesparende producten.

Contact opnemen
Zonnepanelen adviesgesprek, adviseur

Onze klanten vertellen

Vandaag ook bezitters van een aantal zonnepanelen. Fa. Voltier heeft ons van A tot Z begeleid en voorzien van informatie en een passende offerte. De montage en inregeling ging vlekkeloos. Twee topmannen waaronder Hassam en projectleider Mohammed...

unnamed (1)

Emo Klunder

mei 2024

Ben zeer tevreden over deze organisatie. De panelen zijn inmiddels vakkundig geplaatst en ik ben zeer tevreden met de deskundigheid en de werkwijze. Het is zeer netjes afgewerkt!

unnamed (10)

Ina Wubbolts

april 2024

Het team van Voltier kwam vandaag bij mij zonnepanelen installeren! De wensen werden gehoord, er werd netjes overlegd. Het plaatsen ging super snel en netjes! Het werkt! Een tevreden klant dus!

unnamed (6)

Anja Haverland

april 2024

Mohamed en zijn collega waren er vanmorgen op de afgesproken tijd. Bij langs gelopen wat onze wensen waren en wat er afgesproken was. We zijn zeer tevreden, over de werkwijze, over de communicatie en het eindresultaat. Ondanks de regen werd er stug...

unnamed (4)

Kornelia Haverland

april 2024

Vanmorgen 10 panelen op het dak gelegd door Voltier. Zij stuurden zeer prettige mensen (3). Aankomst mooi op tijd, keurig geïnstalleerd leidingen mooi strak aangelegd en de boel prima achtergelaten. De elektra monteur had de leiding. Ben zeer...

unnamed (5)

Maria Olsthoorn

april 2024

Goede samenwerking en oplossingsgericht gewerkt met terugkoppeling naar mij betreffende mijn verouderde elektriciteit installatie. Waren met noodgeval ook snel ter plekke en hebben het probleem ter plaatse opgelost ondanks weekend !!

unnamed (8)

Claudia Wimmer

maart 2024

Voltier Zonnepanelen. Dank u wel voor de goede en snelle afhandeling. De mannen die hier geweest zijn hebben hun taak uitstekend volbracht. Ze zijn zeer deskundig in hun werk met als gevolg een goed resultaat. Het is zeker een bedrijf en deze...

unnamed (2)

Sjirk Bijma

maart 2024

Super snelle en nette installatie van onze 42 zonnepanelen. Aardige mannen die hard en netjes werken! En de hele installatie op 3 daken was in 1 keer helemaal in orde. Mirjam

unnamed

De Bostuyn

maart 2024

We zijn er erg tevreden over de werkzaamheden die Voltier voor ons heeft verricht. Alles is op voorhand duidelijk met ons gecommuniceerd en het geheel is volgens planning verlopen. De installatie van de panelen verliep erg vlot, het was duidelijk...

unnamed (7)

Bennie Bennieman

januari 2024

We zijn erg tevreden over het hardwerkende en vriendelijke installatie team van Zonne-Installaties Noord. In een verbazingwekkend tempo werden er bij ons 24 zonnepanelen geinstalleerd binnen een halve dag. Bekabeling werd keurig netjes gemonteerd en...

unnamed (3)

Hans Venema

november 2023

Snel en netjes geleverd. Ze waren bij ons ook eerder dan vermeld, ze hebben alles netjes achter gelaten. Hopen dat de panelen goed hun best doen!

unnamed (9)

Diana Stavast

september 2023

Via Thomas, van Zonne-installaties Noord, hebben wij 9 zonnepanelen met micro-omvormers. Duidelijke uitleg op onze vragen, mooie scherpe offerte én snelle levering en plaatsing.

unnamed (11)

Tineke

mei 2023