istockphoto-2041491653-1024×1024 (2)

Energieopslag zakelijk aanschaffen?

Bij Voltier bieden we geavanceerde energieopslagoplossingen voor bedrijven. Met onze systemen kunt u energie efficiënter beheren, kosten besparen en bijdragen aan een duurzamer milieu.

Google logo
4.7/5

Vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

  • Kwalitatieve systemen
  • Peak shaving
  • De beste installateurs van NL
  • 98% First Time Right score

Voor wie?

MKB bedrijven

Vastgoegbeleggers

Woningcorporaties

Wat is energieopslag?

Energieopslag omvat het gebruik van technologieën, zoals batterijsystemen, om energie op te slaan wanneer deze overvloedig en goedkoop is, en vrij te geven wanneer de vraag hoog is of wanneer de prijzen stijgen. Dit helpt bedrijven hun energieverbruik te optimaliseren, piekbelastingen te beheren en kosten te verlagen.

Bovendien kan opgeslagen energie gebruikt worden tijdens stroomuitval, waardoor de betrouwbaarheid van de energievoorziening wordt verhoogd. Energieopslag speelt ook een cruciale rol in de integratie van hernieuwbare energiebronnen, zoals zonne- en windenergie, door hun variabele output te stabiliseren en te beheren.

Voordelen van energieopslag:

Kostenbesparing

Vermindert energiekosten door gebruik van opgeslagen energie tijdens piekuren.

Betrouwbaarheid

Zorgt voor een stabiele energievoorziening, zelfs bij stroomuitval.

Duurzaamheid

Bevordert het gebruik van hernieuwbare energiebronnen.

Checklist voor energieopslag bij bedrijven en verenigingen

Bent u geïnteresseerd in zakelijke energieopslag? Hier is een handige checklist om u op weg te helpen.

Ontvang alle informatie voor bedrijven en verenigingen inclusief een checklist met benodigde informatie voor een offerte in een downloadbare PDF.

Download de PDF
istockphoto-1198008475-1024×1024

Voor actuele subsidie-informatie, neem contact met ons op.

Subsidies

Het verkrijgen van subsidies voor energieopslag kan een belangrijke factor zijn bij de implementatie van deze technologie. Subsidies kunnen helpen om de initiële investeringskosten te verlagen en de terugverdientijd te verkorten.

In Nederland zijn er verschillende regelingen beschikbaar, zoals de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) en de Energie-investeringsaftrek (EIA). Deze subsidies zijn bedoeld om bedrijven te stimuleren te investeren in duurzame energieoplossingen, waaronder energieopslag.

Thuisbatterij Zakelijk

Diensten

Peak Shaving

Vermindert energieverbruik tijdens piekuren door gebruik van opgeslagen energie, wat energiekosten verlaagt en de belasting van het elektriciteitsnet vermindert.

 

Time Shifting

Energie wordt opgeslagen tijdens perioden van lage vraag en lage kosten, en gebruikt tijdens hoge vraag en hoge kosten. Dit optimaliseert energiegebruik en kostenefficiëntie.

 

Energiehandel

Maakt het mogelijk om overtollige energie op te slaan en te verkopen wanneer de vraag hoog is, wat zorgt voor extra inkomsten en een stabieler elektriciteitsnet.

Waarom kiezen voor Voltier?

Bij Voltier kiest u voor expertise, kwaliteit en innovatie. Met jarenlange ervaring in duurzame energieoplossingen bieden we hoogwaardige producten en betrouwbare service. We lopen voorop in de nieuwste technologieën en trends, waardoor we altijd de beste oplossingen kunnen bieden voor uw energiebehoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe onze energieopslagoplossingen uw bedrijf kunnen versterken.

Google logo
4.7/5
IMG_8352

Voorgaande projecten

giga-storage_giga-buffalo
e0dc7e85df7d4472239052ce3238747d
LSPS3-3-1000×500-c-default
IMG_20240605_121233-1024×769

Vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
  • Hulp bij subsidie & financiering
  • De beste installateurs van NL
  • Projectbegeleiding, service & monitoring
  • Scope 12 check tijdens de installatie
istockphoto-2041491653-1024×1024 (2)