Installaties

Installaties hero

Hoe verloopt een installatie dag?

Ben jij klaar om de stap te zetten naar een duurzame toekomst met een verduurzamende installatie van Voltier?

Ontdek hoe het proces verloopt vanaf het moment dat je akkoord gaat met onze offerte.

Planning en Voorbereiding

Na ondertekening van de offerte wordt het voorgestelde plan van de adviseur voorgelegd aan onze werkvoorbereiding.

Hier wordt de haalbaarheid van de installatie zorgvuldig beoordeeld. Bij een positieve beoordeling volgt het volgende proces:

Installatiedatum

Onze planning neemt contact met jou op om een installatiedatum af te spreken. Zodra een datum is vastgelegd, ontvang je automatisch informatie via onze geautomatiseerde systemen.

Deze e-mail geeft inzicht in wat je kunt verwachten en welke stappen je eventueel nog moet ondernemen.

Installatiepagina foto 1
installaties

Dag van de waarheid

Installatiedag

Eindelijk is het zover! Onze installateurs staan op de afgesproken dag bij jou voor de deur, doorgaans tussen 08:00 en 09:00 uur. Jou aanwezigheid is van essentieel belang, aangezien onze installateurs ter plaatse alle aspecten van de installatie nogmaals met je doornemen.

Bij aankomst bekijken zij:

  • Het legplan;
  • De plaatsing van je product;
  • De kabelroute als dit van toepassing is;

Op de installatiedag kan jij ook nog jou voorkeuren uitspreken, en indien mogelijk passen onze installateurs het plan aan volgens jou wensen.

Start van de Werkzaamheden


Aan de slag!

Na het bespreken van het plan gaan onze installateurs aan de slag.

Onze teams bestaan uit twee installateurs die de installatie uitvoeren en een installateur die verantwoordelijk is voor het monteren van de benodigde onderdelen.


Opbouwen

De installateurs beginnen met het opbouwen van de benodigde structuren.

Vervolgens plaatsen ze de componenten op hun plaats en zorgen ze voor de juiste aansluitingen.


Controles

Tijdens dit proces zorgen onze installateurs ervoor dat alles correct wordt gemonteerd en aangesloten.

Zodra alle componenten op hun plaats zijn en de verbindingen zijn gelegd, wordt de duurzame installatie voltooid.

Afronding van de installatie

Na een voltooide installatie, beginnen onze installateurs met het opruimen van de werkplekken.

Vervolgens loopt de hoofdinstallateur samen met jou langs alle onderdelen van de installatie. Gezamenlijk wordt een opleverdocument opgesteld met foto’s van alle installatieonderdelen.

Na deze stappen nemen onze installateurs afscheid, en kan jij volop profiteren van jou nieuwe, efficiënte installatie van Voltier.

Installatiepagina foto 2

Ons aanbod, meer dan zonnepanelen

Zonnepanelen

Bij Voltier streven we naar meer dan alleen maar zonne-energieopwekking. We zijn gefocust op het bieden van een complete ervaring, waarbij we niet alleen hoogwaardige zonnepanelen selecteren, maar ook zorgen voor een vakkundige installatie. Onze toewijding aan vakmanschap en precisie zorgt ervoor dat elke installatie gericht is op optimale prestaties en duurzaamheid, waardoor onze klanten kunnen genieten van langdurige voordelen.

Lees verder

Airconditioning

Bij Voltier geloven we in comfort zonder compromissen. Onze airconditioningsystemen bieden niet alleen verkoeling op warme dagen, maar zijn ook uitgerust om je huis te verwarmen tijdens koudere periodes. Ontworpen met aandacht voor energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid, bieden onze airconditioners het hele jaar door comfort en duurzaamheid. Ervaar het verschil met Voltier en geniet van een perfecte balans tussen comfort en efficiëntie in je huis, ongeacht het seizoen.

Lees verder

Thuisbatterij

Met Voltier’s thuisbatterij oplossingen wordt energiebeheer moeiteloos. Dankzij onze geïntegreerde zonnepanelen en thuisbatterijen kun je overdag zonne-energie opvangen en eventuele overschotten opslaan voor later gebruik. Verminder je afhankelijkheid van het elektriciteitsnet en maximaliseer je eigen energiegebruik met Voltier’s slimme thuisbatterij-oplossingen.

Lees verder

Laadpaal

Bij Voltier streven we ernaar om elektrisch rijden moeiteloos te maken. Onze laadpalen combineren geavanceerde technologie met gebruiksgemak, waardoor je snel en efficiënt je elektrische voertuig kunt opladen. Kies voor Voltier en maak de overstap naar duurzame mobiliteit zonder gedoe.

Lees verder

Onze klanten vertellen

Vandaag ook bezitters van een aantal zonnepanelen. Fa. Voltier heeft ons van A tot Z begeleid en voorzien van informatie en een passende offerte. De montage en inregeling ging vlekkeloos. Twee topmannen waaronder Hassam en projectleider Mohammed...

unnamed (1)

Emo Klunder

mei 2024

Ben zeer tevreden over deze organisatie. De panelen zijn inmiddels vakkundig geplaatst en ik ben zeer tevreden met de deskundigheid en de werkwijze. Het is zeer netjes afgewerkt!

unnamed (10)

Ina Wubbolts

april 2024

Het team van Voltier kwam vandaag bij mij zonnepanelen installeren! De wensen werden gehoord, er werd netjes overlegd. Het plaatsen ging super snel en netjes! Het werkt! Een tevreden klant dus!

unnamed (6)

Anja Haverland

april 2024

Mohamed en zijn collega waren er vanmorgen op de afgesproken tijd. Bij langs gelopen wat onze wensen waren en wat er afgesproken was. We zijn zeer tevreden, over de werkwijze, over de communicatie en het eindresultaat. Ondanks de regen werd er stug...

unnamed (4)

Kornelia Haverland

april 2024

Vanmorgen 10 panelen op het dak gelegd door Voltier. Zij stuurden zeer prettige mensen (3). Aankomst mooi op tijd, keurig geïnstalleerd leidingen mooi strak aangelegd en de boel prima achtergelaten. De elektra monteur had de leiding. Ben zeer...

unnamed (5)

Maria Olsthoorn

april 2024

Goede samenwerking en oplossingsgericht gewerkt met terugkoppeling naar mij betreffende mijn verouderde elektriciteit installatie. Waren met noodgeval ook snel ter plekke en hebben het probleem ter plaatse opgelost ondanks weekend !!

unnamed (8)

Claudia Wimmer

maart 2024

Voltier Zonnepanelen. Dank u wel voor de goede en snelle afhandeling. De mannen die hier geweest zijn hebben hun taak uitstekend volbracht. Ze zijn zeer deskundig in hun werk met als gevolg een goed resultaat. Het is zeker een bedrijf en deze...

unnamed (2)

Sjirk Bijma

maart 2024

Super snelle en nette installatie van onze 42 zonnepanelen. Aardige mannen die hard en netjes werken! En de hele installatie op 3 daken was in 1 keer helemaal in orde. Mirjam

unnamed

De Bostuyn

maart 2024

We zijn er erg tevreden over de werkzaamheden die Voltier voor ons heeft verricht. Alles is op voorhand duidelijk met ons gecommuniceerd en het geheel is volgens planning verlopen. De installatie van de panelen verliep erg vlot, het was duidelijk...

unnamed (7)

Bennie Bennieman

januari 2024

We zijn erg tevreden over het hardwerkende en vriendelijke installatie team van Zonne-Installaties Noord. In een verbazingwekkend tempo werden er bij ons 24 zonnepanelen geinstalleerd binnen een halve dag. Bekabeling werd keurig netjes gemonteerd en...

unnamed (3)

Hans Venema

november 2023

Snel en netjes geleverd. Ze waren bij ons ook eerder dan vermeld, ze hebben alles netjes achter gelaten. Hopen dat de panelen goed hun best doen!

unnamed (9)

Diana Stavast

september 2023

Via Thomas, van Zonne-installaties Noord, hebben wij 9 zonnepanelen met micro-omvormers. Duidelijke uitleg op onze vragen, mooie scherpe offerte én snelle levering en plaatsing.

unnamed (11)

Tineke

mei 2023

Ontdek nu gratis hoeveel jij kan besparen!

"*" geeft vereiste velden aan

  • Bespaar €1.300 per jaar
  • De beste installateurs van NL
  • Binnen 3 weken geïnstalleerd
  • Terugverdientijd 3 jaar
minisplit-2048px-ME_GS_Tan-Living-Room-3×2-1