Ontdek de 3 Modi van Sessy

Met de Sessy thuisbatterij heb je altijd de controle over je energieverbruik. Sessy biedt drie unieke modi om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu streeft naar een energie-neutraal huishouden, wilt profiteren van dynamische energieprijzen, of zelf de touwtjes in handen wilt houden – Sessy heeft de perfecte oplossing voor jou.

nulmodus-768×469

Gebruik overdag opgewekte energie, ook 's avonds.

Nul-op-de-meter modus

Je hebt een vast of variabel contract, en daarmee een vast tarief. In deze modus slaat Sessy overdag overtollige opgewekte energie op. Wanneer jouw zonnepanelen te weinig of geen energie meer leveren om jouw verbruik te compenseren zal de Sessy energie leveren aan jouw verbruikers in huis, zolang er energie in de batterij zit. Hiermee gebruik je ook ‘s avonds en in de nacht de groene energie die je overdag hebt opgewekt.

howitworks-dynamisch-1

Maximale besparingen met dynamische uurprijzen.

Dynamische modus

Je hebt een dynamisch contract met uurprijzen: De slimme regeling van Sessy kan op basis van de uurprijzen een berekening maken wanneer het beste moment is om de batterij te laden en ontladen. Volledig automatisch voor maximale besparingen. Dit is ook mogelijk als u geen zonnepanelen heeft!

open-modus-768×350

Volledige controle via API en Home Assistant.

Open modus

De Sessy maakt het mogelijk via een API aangestuurd te worden. Dit kun je doen als je liever zelf aan de slag gaat met het aansturen en uitlezen van de batterij om deze bijvoorbeeld te koppelen in Home Assistant.

Ontdek nu gratis hoeveel jij kan besparen!

"*" geeft vereiste velden aan

  • Maatwerk advies
  • De beste installateurs van NL
  • Binnen 3 weken geïnstalleerd
  • Geschikt voor alle omvormers
Sessy thuisbatterij