Over ons

IMG_8452_1

Positieve impact en inclusiviteit

Bij Voltier begrijpen we dat huishoudens niet alleen op zoek zijn naar duurzame oplossingen; ze zoeken naar manieren om hun leven te verbeteren.

Daarom bieden we meer dan alleen groene technologieën. We bieden de kans voor elk Nederlands huishouden om een positieve impact te hebben op de planeet én tegelijkertijd hun financiële situatie te versterken.

Met Voltier investeer je niet alleen in de toekomst van onze planeet, maar ook in die van jezelf en je gezin.

Maar waarom Voltier?


Verhoogde levenskwaliteit

Wij geloven dat elk huishouden meer verdient dan alleen duurzaamheid.


Indrukwekkend rendement

Wij bieden een indrukwekkend rendement tot 20%.


Duurzame toekomst

Voltier biedt een totaaloplossing waardoor we jouw partner op lange termijn zijn.

Zonenpanelen installateurs

Eerst even voorstellen

Wie zijn wij?

Voltier is ontstaan uit een mix van familietraditie, vakmanschap en een visie voor een duurzame toekomst. Wij zijn begonnen als een bouwbedrijf, gespecialiseerd in het transformeren van kluswoningen naar droomhuizen.

Maar met de groeiende vraag naar groene energie, zijn we ons gaan specialiseren in zonne-energie met de wens om bij te dragen aan een duurzame toekomst. Met meer dan 15 jaar ervaring, heeft Voltier duizenden huishoudens voorzien van hoogwaardige zonnesystemen.

Bij Voltier draait alles om kwaliteit, innovatie en het familiegevoel dat ons bindt.

Contact opnemen

Ons aanbod

Zonnepanelen

Bij Voltier streven we naar meer dan alleen maar zonne-energieopwekking. We zijn gefocust op het bieden van een complete ervaring, waarbij we niet alleen hoogwaardige zonnepanelen selecteren, maar ook zorgen voor een vakkundige installatie. Onze toewijding aan vakmanschap en precisie zorgt ervoor dat elke installatie gericht is op optimale prestaties en duurzaamheid, waardoor onze klanten kunnen genieten van langdurige voordelen.

Die overschot aan energie bewaar je in je thuisbatterij voor later gebruik. Zo maak je optimaal gebruik van je eigen zonne-energie en verminder je je afhankelijkheid van het elektriciteitsnet.

Lees verder

Airconditioning

Bij Voltier geloven we in comfort zonder compromissen. Onze airconditioningsystemen bieden niet alleen verkoeling op warme dagen, maar zijn ook uitgerust om je huis te verwarmen tijdens koudere periodes. Ontworpen met aandacht voor energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid, bieden onze airconditioners het hele jaar door comfort en duurzaamheid. Ervaar het verschil met Voltier en geniet van een perfecte balans tussen comfort en efficiëntie in je huis, ongeacht het seizoen.

Lees verder

Thuisbatterijen

Met Voltier’s thuisbatterij oplossingen wordt energiebeheer moeiteloos. Dankzij onze geïntegreerde zonnepanelen en thuisbatterijen kun je overdag zonne-energie opvangen en eventuele overschotten opslaan voor later gebruik. Verminder je afhankelijkheid van het elektriciteitsnet en maximaliseer je eigen energiegebruik met Voltier’s slimme thuisbatterij-oplossingen.

Lees verder

Laadpaal

Bij Voltier streven we ernaar om elektrisch rijden moeiteloos te maken. Onze laadpalen combineren geavanceerde technologie met gebruiksgemak, waardoor je snel en efficiënt je elektrische voertuig kunt opladen. Kies voor Voltier en maak de overstap naar duurzame mobiliteit zonder gedoe.

Lees verder
dak-zonnepanelen-voltier-e1705331742132

Één grote familie

Wij zijn een team!

Bij Voltier vormen we één grote familie, waarbij iedereen, van installateurs op het dak tot onze medewerkers op kantoor, een cruciale rol speelt in ons succes.

Onze installatieteams, zijn het kloppend hart van ons bedrijf. Zij brengen onze visie tot leven met elke installatie die ze voltooien. Op kantoor zorgen onze teamleden ervoor dat elk project naadloos verloopt, van de planning tot aan de klantenservice. Bij Voltier is er een perfecte balans tussen werkplezier, familiegevoel en zakelijke belangen.

Wij zijn trots op onze diverse en dynamische teams en onze unieke bedrijfscultuur. en blijven als uniek familiebedrijf streven naar groei en innovatie.

Installatiepagina foto 1

Begin vandaag met je groenere toekomst

Bij Voltier is onze drijfveer niet alleen gebaseerd op technische vaardigheid; het is een reis die is verankerd in passie, excellentie en een onwrikbare toewijding aan duurzaamheid.

Onze wortels zijn stevig geplant in een gevestigd familiebedrijf met een rijke traditie in de bouwsector. Zes jaar geleden besloten we een nieuwe richting in te slaan, ons volledig toeleggend op zonne-installaties, wat resulteerde in duizenden huishoudens die nu genieten van topkwaliteit zonnesystemen.

Onze klanten vertellen

Vandaag ook bezitters van een aantal zonnepanelen. Fa. Voltier heeft ons van A tot Z begeleid en voorzien van informatie en een passende offerte. De montage en inregeling ging vlekkeloos. Twee topmannen waaronder Hassam en projectleider Mohammed...

unnamed (1)

Emo Klunder

mei 2024

Ben zeer tevreden over deze organisatie. De panelen zijn inmiddels vakkundig geplaatst en ik ben zeer tevreden met de deskundigheid en de werkwijze. Het is zeer netjes afgewerkt!

unnamed (10)

Ina Wubbolts

april 2024

Het team van Voltier kwam vandaag bij mij zonnepanelen installeren! De wensen werden gehoord, er werd netjes overlegd. Het plaatsen ging super snel en netjes! Het werkt! Een tevreden klant dus!

unnamed (6)

Anja Haverland

april 2024

Mohamed en zijn collega waren er vanmorgen op de afgesproken tijd. Bij langs gelopen wat onze wensen waren en wat er afgesproken was. We zijn zeer tevreden, over de werkwijze, over de communicatie en het eindresultaat. Ondanks de regen werd er stug...

unnamed (4)

Kornelia Haverland

april 2024

Vanmorgen 10 panelen op het dak gelegd door Voltier. Zij stuurden zeer prettige mensen (3). Aankomst mooi op tijd, keurig geïnstalleerd leidingen mooi strak aangelegd en de boel prima achtergelaten. De elektra monteur had de leiding. Ben zeer...

unnamed (5)

Maria Olsthoorn

april 2024

Goede samenwerking en oplossingsgericht gewerkt met terugkoppeling naar mij betreffende mijn verouderde elektriciteit installatie. Waren met noodgeval ook snel ter plekke en hebben het probleem ter plaatse opgelost ondanks weekend !!

unnamed (8)

Claudia Wimmer

maart 2024

Voltier Zonnepanelen. Dank u wel voor de goede en snelle afhandeling. De mannen die hier geweest zijn hebben hun taak uitstekend volbracht. Ze zijn zeer deskundig in hun werk met als gevolg een goed resultaat. Het is zeker een bedrijf en deze...

unnamed (2)

Sjirk Bijma

maart 2024

Super snelle en nette installatie van onze 42 zonnepanelen. Aardige mannen die hard en netjes werken! En de hele installatie op 3 daken was in 1 keer helemaal in orde. Mirjam

unnamed

De Bostuyn

maart 2024

We zijn er erg tevreden over de werkzaamheden die Voltier voor ons heeft verricht. Alles is op voorhand duidelijk met ons gecommuniceerd en het geheel is volgens planning verlopen. De installatie van de panelen verliep erg vlot, het was duidelijk...

unnamed (7)

Bennie Bennieman

januari 2024

We zijn erg tevreden over het hardwerkende en vriendelijke installatie team van Zonne-Installaties Noord. In een verbazingwekkend tempo werden er bij ons 24 zonnepanelen geinstalleerd binnen een halve dag. Bekabeling werd keurig netjes gemonteerd en...

unnamed (3)

Hans Venema

november 2023

Snel en netjes geleverd. Ze waren bij ons ook eerder dan vermeld, ze hebben alles netjes achter gelaten. Hopen dat de panelen goed hun best doen!

unnamed (9)

Diana Stavast

september 2023

Via Thomas, van Zonne-installaties Noord, hebben wij 9 zonnepanelen met micro-omvormers. Duidelijke uitleg op onze vragen, mooie scherpe offerte én snelle levering en plaatsing.

unnamed (11)

Tineke

mei 2023

Ontdek nu gratis hoeveel jij kan besparen!

"*" geeft vereiste velden aan

  • Bespaar €1.300 per jaar
  • De beste installateurs van NL
  • Binnen 3 weken geïnstalleerd
  • Terugverdientijd 3 jaar
AdobeStock_605112733_Preview (1) (1)