thuisbatterij

Ontdek de thuisbatterij die bij jou past

"*" geeft vereiste velden aan

  • Bespaar €1.300 per jaar
  • De beste installateurs van NL
  • Binnen 3 weken geinstalleerd
  • Terugverdientijd 3 jaar

De huidige stand van zaken in Nederland

In Nederland is de subsidieregeling voor thuisbatterijen nog in ontwikkeling. Tot nu toe zijn er geen directe subsidies beschikbaar voor de aanschaf van thuisaccu’s. Echter, sinds 2023 is er een financieel voordeel geïntroduceerd: je kunt nu 21% btw terugvragen op de aanschaf van een slimme thuisbatterij, met of zonder zonnepanelen.

Is een thuisbatterij zonder subsidie toch interessant?


Hoge energieprijzen

Met een combinatie van zonnepanelen en thuisbatterij ben jij minder afhankelijk van fluctuerende stroomprijzen. Jou zelfconsumptie kan hiermee stijgen tot wel 80%, wat leidt tot aanzienlijke besparingen.


Afbouw salderingsregeling vanaf 2025

Met de geplande afbouw van de salderingsregeling wordt het terugleveren van stroom elk jaar minder lucratief. Een thuisbatterij helpt om deze financiële impact te minimaliseren.


Stabilisatie elektriciteitsnet

De toenemende productie van zonne- en windenergie zorgt voor pieken in het elektriciteitsnet. Thuisbatterijen helpen om deze pieken op te vangen en het net te stabiliseren.

BTW-Teruggave

Ook zijn er BTW-teruggaves mogelijk voor thuisbatterijen. Ben je benieuwd hoe je de BTW op je thuisbatterij kunt terugvragen en welke voordelen dit met zich meebrengt?

Klik dan op de onderstaande link voor meer informatie.

Lees meer
istockphoto-1326374838-1024×1024 (1)

De waarde van thuisbatterijen

Zelfs zonder subsidies, is de aanschaf van een thuisbatterij een waardevolle investering, dankzij de stijgende energieprijzen en veranderende salderingsregeling.

De markt voor thuisbatterijen groeit, wat leidt tot hogere kwaliteit en lagere prijzen. Het is dus een goed moment om te investeren in deze technologie.

Google logo
4.7/5
7654321

De toekomst van thuisbatterijen

Thuisbatterijen vormen een essentiële schakel in de toekomstige energiemix. Ze bieden een onafhankelijke energievoorziening en helpen de energiekosten te beheersen.

Hoewel directe subsidies in Nederland nog in ontwikkeling zijn, is het duidelijk dat thuisbatterijen een steeds belangrijkere rol zullen spelen in het energieplan van de overheid.

istockphoto-1339226451-1024×1024

Heb je interesse in een thuisbatterij?

Wilt u meer weten over thuisbatterijen en de voordelen die ze bieden? Neem dan contact op met Voltier voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze experts staan klaar om u te informeren over de mogelijkheden en voordelen van deze slimme energieoplossing.

Contact opnemen
Installatiepagina foto 2

Contactgegevens

Kom langs

Nieuwe Ebbingestraat 53, 9712 NE Groningen