Subsidies

Financieringsopties

We begrijpen dat de aanschaf van apparatuur zoals laadpalen, thuisbatterijen, zonnepanelen en airconditioners een investering kan zijn.

Daarom hebben we deze pagina samengesteld om je te helpen bij het vinden van subsidies die beschikbaar kunnen zijn voor deze duurzame energieoplossingen. Hieronder vind je een overzicht van mogelijke financieringsopties.

Nieuwe asset 2

Subidie mogelijkehden

Zonnepanelen

Ontdek hoe subsidies de aanschaf van zonnepanelen kunnen ondersteunen. Een overzicht van beschikbare financiële mogelijkheden voor een duurzamere energiekeuze

Lees verder

Airconditioning

Ontdek hoe subsidies je kunnen helpen bij het investeren in comfortabele en energie-efficiënte koelingssystemen voor thuis

Lees verder

Thuisbatterij

Ontdek hoe subsidies de aanschaf van thuisbatterijen kunnen ondersteunen. Een overzicht van beschikbare financiële mogelijkheden voor een duurzamere energieopslag thuis.

Lees verder

Laadpaal

Ontdek hoe subsidies de aanschaf van laadpalen kunnen ondersteunen. Een overzicht van beschikbare financiële mogelijkheden voor een duurzamere mobiliteitskeuze.

Lees verder

Neem contact op

Heb je hulp nodig bij het vinden van subsidies voor duurzame energieoplossingen of heb je vragen over financieringsopties?

Neem gerust contact op met ons team via onderstaande knop en wij helpen je graag verder.

Contact opnemen
Airco in de woonkamer

Ontdek nu gratis hoeveel jij kan besparen!

"*" geeft vereiste velden aan

  • De beste installateurs van NL
  • Binnen 4 weken geinstalleerd
  • Terugverdientijd 3 jaar