Sessy thuisbatterij

Ontdek hoeveel jij kan besparen met een thuisbatterij!

"*" geeft vereiste velden aan

  • Maatwerk advies
  • De beste installateurs van NL
  • Binnen 4 weken geinstalleerd
  • Geschikt voor alle omvormers

Wat kost deze investering

Wat kost een thuisbatterij?

De kosten van een thuisbatterij variëren afhankelijk van factoren zoals: merk, model en capaciteit, gemeten in kWh. Een hogere capaciteit betekent meer opslag van energie, maar ook hogere kosten.

Bovendien kun je vaak btw terugvragen bij de aanschaf.

Contact opnemen
istockphoto-1339226451-1024×1024

BTW teruggave

Wist je dat je vaak btw kunt terugvragen op thuisbatterijen?

Dit kan de investering in een thuisaccu aantrekkelijker maken, aangezien je 21% van de kosten kunt terugkrijgen.

Let wel op dat je thuisbatterij een slim aansturingssysteem moet hebben en dat je een dynamisch energiecontract nodig hebt om hiervoor in aanmerking te komen.

Nieuwe asset 2

Voordelen van een thuisbatterij


Meer eigen consumptie

Met een thuisbatterij verdubbel je het verbruik van je eigen opgewekte zonne-energie.


Minder afhankelijk van energieleverancier

Omdat je gebruik maakt van je eigen stroom, ben je minder afhankelijk van je energiemaatschappij.


Handel in stroom

Profiteer van de forse prijsverschillen in uurtarieven bij een dynamisch energiecontract.


Minder overbelasting net

Een thuisbatterij voor zonnepanelen zorgt gedeeltelijk voor minder overbelasting op het net.

Beoordeeld met een 9 uit 10 door onze klanten

Sessy: de thuisbatterij keuze van installateurs

De Sessy thuisbatterij is de bestverkopende slimme batterij van Nederland, ideaal voor huishoudens met én zonder zonnepanelen. Bespaar op je energierekening, stoot minder CO2 uit en gebruik meer groene stroom. Met de gratis software en open API van SessyConnect krijg je toegang tot handel op de onbalansmarkt. Je bent niet beperkt tot één derde partij, dus je hebt alle vrijheid.

Ontdek meer

Hoe werkt een thuisbatterij?

Thuisbatterijen spelen een toenemende rol in huishoudens, vooral in een tijd van duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze slimme apparaten slaan opgewekte zonne-energie op, waardoor je dit later kunt gebruiken, zoals ’s avonds of tijdens piekuren. Zo kun je jouw huis van stroom voorzien zonder volledig afhankelijk te zijn van het energienet..

Het belang van vakmensen bij jouw installatie

IMG_8408_1

Garanties

Geen zorgen nodig dankzij onze garantie: 5 jaar voor de omvormer, 10 jaar voor de batterij.


Veiligheid

De Voltier installaties worden standaard volgens alle veiligheidsnormen geïnstalleerd.


Kwaliteit

Alle installaties worden na afronding beoordeeld met de hoogste kwaliteitseisen.

Thuisbatterijen in combinatie met zonnepanelen

Met zonnepanelen en een thuisbatterij wordt energie besparen super makkelijk. Je vangt overdag zonlicht op met je panelen en slaat soms meer energie op dan je op dat moment nodig hebt.

Die overschot aan energie bewaar je in je thuisbatterij voor later gebruik. Zo maak je optimaal gebruik van je eigen zonne-energie en verminder je je afhankelijkheid van het elektriciteitsnet. Slim, toch?

IMG_8568_1

Ons aanbod, meer dan thuisbatterijen

Zonnepanelen

Bij Voltier streven we naar meer dan alleen maar zonne-energieopwekking. We zijn gefocust op het bieden van een complete ervaring, waarbij we niet alleen hoogwaardige zonnepanelen selecteren, maar ook zorgen voor een vakkundige installatie. Onze toewijding aan vakmanschap en precisie zorgt ervoor dat elke installatie gericht is op optimale prestaties en duurzaamheid, waardoor onze klanten kunnen genieten van langdurige voordelen.

Lees verder

Airconditioning

Bij Voltier geloven we in comfort zonder compromissen. Onze airconditioningsystemen bieden niet alleen verkoeling op warme dagen, maar zijn ook uitgerust om je huis te verwarmen tijdens koudere periodes. Ontworpen met aandacht voor energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid, bieden onze airconditioners het hele jaar door comfort en duurzaamheid. Ervaar het verschil met Voltier en geniet van een perfecte balans tussen comfort en efficiëntie in je huis, ongeacht het seizoen.

Lees verder

Thuisbatterij

Met Voltier’s thuisbatterij oplossingen wordt energiebeheer moeiteloos. Dankzij onze geïntegreerde zonnepanelen en thuisbatterijen kun je overdag zonne-energie opvangen en eventuele overschotten opslaan voor later gebruik. Verminder je afhankelijkheid van het elektriciteitsnet en maximaliseer je eigen energiegebruik met Voltier’s slimme thuisbatterij-oplossingen.

Lees verder

Laadpaal

Bij Voltier streven we ernaar om elektrisch rijden moeiteloos te maken. Onze laadpalen combineren geavanceerde technologie met gebruiksgemak, waardoor je snel en efficiënt je elektrische voertuig kunt opladen. Kies voor Voltier en maak de overstap naar duurzame mobiliteit zonder gedoe.

Lees verder

Beoordeeld met een 9 uit 10 door onze klanten

Best beoordeelde installaties van Noord Nederland

Zorgeloos verduurzamen

Denk duurzaam, denk langetermijn. Wij bieden oplossingen die nu én over tien jaar werken. Dat is onze basis.

98% FTR score

Onze expert teams bewijzen hun waarde met continue kennisinvesteringen, resulterend in de hoogste ‘first time right’-score van Nederland: 98% van onze installaties was in 2023 direct perfect. We streven nu naar 100%.

Contact opnemen

Eenvoudig te downloaden in de appstore!

Alles zichtbaar in één app

Ons systeem voegt zonnepanelen, energieopslag, laadoplossingen, verwarming en slimme energiebeheer in één naadloos systeem samen. Dit allemaal in één app.

istockphoto-1322157897-1024×1024-Hersteld

Onze klanten vertellen

Vandaag ook bezitters van een aantal zonnepanelen. Fa. Voltier heeft ons van A tot Z begeleid en voorzien van informatie en een passende offerte. De montage en inregeling ging vlekkeloos. Twee topmannen waaronder Hassam en projectleider Mohammed...

unnamed (1)

Emo Klunder

mei 2024

Ben zeer tevreden over deze organisatie. De panelen zijn inmiddels vakkundig geplaatst en ik ben zeer tevreden met de deskundigheid en de werkwijze. Het is zeer netjes afgewerkt!

unnamed (10)

Ina Wubbolts

april 2024

Het team van Voltier kwam vandaag bij mij zonnepanelen installeren! De wensen werden gehoord, er werd netjes overlegd. Het plaatsen ging super snel en netjes! Het werkt! Een tevreden klant dus!

unnamed (6)

Anja Haverland

april 2024

Mohamed en zijn collega waren er vanmorgen op de afgesproken tijd. Bij langs gelopen wat onze wensen waren en wat er afgesproken was. We zijn zeer tevreden, over de werkwijze, over de communicatie en het eindresultaat. Ondanks de regen werd er stug...

unnamed (4)

Kornelia Haverland

april 2024

Vanmorgen 10 panelen op het dak gelegd door Voltier. Zij stuurden zeer prettige mensen (3). Aankomst mooi op tijd, keurig geïnstalleerd leidingen mooi strak aangelegd en de boel prima achtergelaten. De elektra monteur had de leiding. Ben zeer...

unnamed (5)

Maria Olsthoorn

april 2024

Goede samenwerking en oplossingsgericht gewerkt met terugkoppeling naar mij betreffende mijn verouderde elektriciteit installatie. Waren met noodgeval ook snel ter plekke en hebben het probleem ter plaatse opgelost ondanks weekend !!

unnamed (8)

Claudia Wimmer

maart 2024

Voltier Zonnepanelen. Dank u wel voor de goede en snelle afhandeling. De mannen die hier geweest zijn hebben hun taak uitstekend volbracht. Ze zijn zeer deskundig in hun werk met als gevolg een goed resultaat. Het is zeker een bedrijf en deze...

unnamed (2)

Sjirk Bijma

maart 2024

Super snelle en nette installatie van onze 42 zonnepanelen. Aardige mannen die hard en netjes werken! En de hele installatie op 3 daken was in 1 keer helemaal in orde. Mirjam

unnamed

De Bostuyn

maart 2024

We zijn er erg tevreden over de werkzaamheden die Voltier voor ons heeft verricht. Alles is op voorhand duidelijk met ons gecommuniceerd en het geheel is volgens planning verlopen. De installatie van de panelen verliep erg vlot, het was duidelijk...

unnamed (7)

Bennie Bennieman

januari 2024

We zijn erg tevreden over het hardwerkende en vriendelijke installatie team van Zonne-Installaties Noord. In een verbazingwekkend tempo werden er bij ons 24 zonnepanelen geinstalleerd binnen een halve dag. Bekabeling werd keurig netjes gemonteerd en...

unnamed (3)

Hans Venema

november 2023

Snel en netjes geleverd. Ze waren bij ons ook eerder dan vermeld, ze hebben alles netjes achter gelaten. Hopen dat de panelen goed hun best doen!

unnamed (9)

Diana Stavast

september 2023

Via Thomas, van Zonne-installaties Noord, hebben wij 9 zonnepanelen met micro-omvormers. Duidelijke uitleg op onze vragen, mooie scherpe offerte én snelle levering en plaatsing.

unnamed (11)

Tineke

mei 2023

We helpen je graag verder

Plan nu je gratis adviesgesprek

We komen graag bij je langs om de situatie te bekijken en je van advies te voorzien over energiebesparende producten.

Contact opnemen
istockphoto-1754264976-1024×1024 (1)

Ontdek nu gratis hoeveel jij kan besparen!

"*" geeft vereiste velden aan

  • Bespaar €1.300 per jaar
  • De beste installateurs van NL
  • Binnen 3 weken geïnstalleerd
  • Terugverdientijd 3 jaar
Sessy thuisbatterij