asdsasdsd (1) (1)

Wat zou jij doen met €250 extra?

Een dagje uit plannen, dat ene product kopen waar je al lang naar kijkt, of misschien wel je huis verder verduurzamen? Dit kan allemaal met de nieuwe Vriendenactie van Voltier.

Google logo
4.7/5

Meld je vriend aan!

Stap 1 van 2

  • Dakconstructieberekeningen
  • SCOPE 12 keuring
  • De beste installateurs van NL
  • 98% First Time Right score

Waarom meedoen aan onze vriendenactie?


Geld verdienen

Verdien €250 voor elke vriend die je aanbrengt bij Voltier. Hoe meer vrienden je aanbrengt, hoe meer geld je terugkrijgt!


Korting voor je vrienden

Je vrienden profiteren van €250 korting op hun aankoop. Zo help je niet alleen jezelf, maar ook je vrienden om geld te besparen.


Makkelijk en flexibel

Je kunt zoveel vrienden aandragen als je wilt. Laat hen hieronder hun contactgegevens achter en wij regelen de rest.

Waarom een vriendenactie?

De vriendenactie is ontstaan nadat veel klanten van ons Voltier aan hun vrienden, familie, kennissen en zelfs vage bekenden hadden aanbevolen.

We zijn daar ontzettend blij mee en willen graag iets terugdoen voor onze gewaardeerde klanten. Daarom hebben we de Voltier Vriendenactie opgezet. Het is onze manier om onze dankbaarheid te tonen en tegelijkertijd onze klanten te belonen voor hun voortdurende steun en toewijding aan ons merk. We geloven in het bouwen van sterke relaties en het koesteren van verbindingen, en deze vriendenactie is een stap in die richting.

Hoe werkt het precies?

  1. Zoek zoveel mogelijk vrienden die interesse hebben in verduurzamingsproducten en vul hun contactgegevens in. Je kunt dus zoveel mogelijk mensen aandragen als je wilt.
  2. Kiest jouw vriend voor Voltier? Dan verdien je €250 en krijgt jouw vriend ook nog €250 korting.
Nieuwe asset 2

Contactgegevens

Kom langs

Nieuwe Ebbingestraat 53, 9712 NE Groningen