Zonne-Installaties Noord gaat verder als Voltier: Jouw toekomstige energiepartner

avatar-placeholder

Mees Riese

zonne-Installaties-noord-gaat-verder-als-voltier

Het is officieel: Zonne-Installaties Noord heeft een nieuwe identiteit en gaat voortaan door het leven als Voltier. Deze naamswijziging is niet zomaar een cosmetische verandering. Het markeert een belangrijke strategische verschuiving in ons bedrijf. We breiden ons aanbod uit om meer dan alleen zonne-energie oplossingen te bieden. Met Voltier richten we ons nu op een compleet spectrum aan duurzame energieoplossingen.

Waarom de naamswijziging?

De originele naam, Zonne-Installaties Noord, was vooral een weerspiegeling van onze roots in zonne-energie. Maar de energiewereld evolueert, en wij evolueren mee. Onder de naam Voltier positioneren wij ons als een veelzijdige energiepartner. Naast zonnepanelen zullen we nu ook andere energieoplossingen aanbieden, zoals thuisbatterijen, laadpalen voor elektrische auto’s en zelfs airconditioningsystemen om jouw huis koel én warm te houden.

Terugblik: Onze wortels en transformatie

Ons bedrijf werd 15 jaar geleden opgericht door Mohammed Al-Najaffi als een bouwbedrijf gespecialiseerd in grote renovatieprojecten. Wij waren de ‘go-to’ experts voor kluswoningen die omgetoverd moesten worden tot droomhuizen. Maar na verloop van tijd voelden we de groeiende vraag naar duurzaamheid in de bouw- en woningsector. Dit bracht ons op het pad van zonne-energie en andere duurzame oplossingen.

Onze groei in de wereld van duurzame energie

We waren niet zomaar een nieuwkomer in de zonne-energie; we kwamen binnen met een schat aan ervaring en expertise in bouw en installatietechnieken. Dat gaf ons een uniek voordeel: de mogelijkheid om totaaloplossingen aan te bieden. We begonnen zonnepanelen te installeren en realiseerden ons al snel dat deze uitbreiding van diensten een logische en succesvolle stap was. In de loop der jaren hebben we onze service uitgebreid en onze aanwezigheid in de markt versterkt.

Onze partnerschappen: Samen sterk voor duurzaamheid

Door de jaren heen hebben we sterke samenwerkingsverbanden opgebouwd met prominente spelers in de duurzame energiemarkt, zoals Eneco en Enie. Deze samenwerkingen hebben ons niet alleen technische inzichten gegeven maar ook waardevolle ervaringen in het realiseren van grootschalige projecten. Door de krachten te bundelen, zijn we goed voorbereid op onze nieuwe missie als Voltier: jouw alles-in-één energiepartner worden.

Waarom kiezen voor Voltier?

Hoogste ‘First Time Right’-score van Nederland

In de complexe wereld van installatietechniek kan er veel misgaan. Dat begrijpen we bij Voltier heel goed. Daarom zijn we des te trotser op onze ‘First Time Right’-score van 98%. Dit percentage staat voor het aantal projecten dat we meteen bij de eerste poging tot een goed einde hebben gebracht. Het vermijdt hoofdpijn, kosten en tijd voor jou als klant.

Meer dan zesduizend succesvolle installaties

Met meer dan 6.000 succesvolle installaties kunnen we met zekerheid zeggen dat we de expertise en ervaring hebben die je zoekt in een energiepartner. Elke installatie was een leermoment en een stap in de richting van onze huidige omvangrijke dienstverlening.

Uitmuntende klantbeoordelingen

Klanttevredenheid is een hoeksteen van onze bedrijfsfilosofie. Onze gemiddelde score van 4,9 uit 5 sterren doormiddel van echte beoordelingen op verschillende beoordelingsplatformen spreekt boekdelen. We zijn er trots op dat we niet alleen uitstekende producten maar ook een uitzonderlijke service kunnen bieden.

Een totaalpakket aan energieoplossingen