Zonnepanelen in Zuid-Holland

Ontdek hoeveel jij kan besparen in Zuid-Holland

"*" geeft vereiste velden aan

  • Bespaar €1.300 per jaar
  • De beste installateurs van NL
  • Binnen 3 weken geinstalleerd
  • Terugverdientijd 3 jaar


Zonnepanelen in Zuid-Holland


Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen in Zuid-Holland als slimme energieoplossing. In deze veelzijdige provincie, met zijn moderne steden, historische erfgoed en uitgestrekte kustlijn, zijn zonnepanelen een uitstekende manier om te besparen op je energiekosten. Met zonnepanelen in Zuid-Holland maak je een duurzame keuze voor jezelf en je omgeving.

Waarom nu zonnepanelen in Zuid-Holland?

Zonenpanelen installateurs

Groene Keuze

Kies voor een groenere toekomst met zonnepanelen in Zuid-Holland. Verminder je ecologische voetafdruk en draag bij aan een duurzamere samenleving.


Financiële Voordelen

Bespaar geld op je energierekening én verhoog de waarde van je huis met zonnepanelen in Zuid-Holland.


Onafhankelijkheid

Ook geen zin in schommelende energieprijzen? Ervaar vrijheid van het energienet met zonnepanelen in Zuid-Holland.

Veel daken in Zuid-Holland zijn geschikt voor zonne-energie

Is jouw dak geschikt voor zonnepanelen?

Ideale dakken
Heb je een dak dat goed op de zon is gericht, weinig schaduw heeft en voldoende ruimte biedt? Dan heb je een perfecte kandidaat voor zonnepanelen. Een zuidelijk dak is ideaal, maar oost- en westdaken kunnen ook effectief zijn. Met een paar aanpassingen kan bijna elk dak geschikt worden gemaakt.

Snelle dakscan
Niet zeker of jouw dak geschikt is? Een snelle scan door een specialist kan duidelijkheid geven. Onze experts kunnen snel beoordelen of jouw dak aan de nodige voorwaarden voldoet en wat de beste opstelling is om het meeste uit je zonnepanelen te halen. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Plan gratis inspectie
Zonnepanelen op het dak

Subsidies


Lokale subsidies

Maak gebruik van subsidies via de  provincie Zuid-Holland om je te helpen bij de financiering van zonnepanelen. Onze experts staan klaar om je te begeleiden bij het aanvragen.


Nationale subsidies

Ontdek de landelijke regelingen die jou kunnen helpen bij het financieren van zonnepanelen. Geen zorgen, wij begeleiden je tijdens de aanvraagprocedure.


0% BTW

Geniet van het voordeel van 0% btw op zonnepanelen in Zuid-Holland. Dat betekent direct besparen op je investering.

Bespaar honderden tot duizenden euro's per jaar

Haal het maximale uit je investering

Gemiddeld 1600 zonuren per jaar in Zuid-Holland

Met zoveel zonuren maak je maximaal gebruik van je zonnepanelen, wat er voor zorgt dat je flink gaat besparen.

Terugverdientijd van 3 tot 4 jaar

Je verdient je investering binnen 3 tot 4 jaar terug en geniet daarna van gratis elektriciteit.

Plan gratis adviesgesprek
Zonnepanelen terugverdientijd

Ons aanbod, meer dan zonnepanelen

Zonnepanelen

Bij Voltier streven we naar meer dan alleen maar zonne-energieopwekking. We zijn gefocust op het bieden van een complete ervaring, waarbij we niet alleen hoogwaardige zonnepanelen selecteren, maar ook zorgen voor een vakkundige installatie. Onze toewijding aan vakmanschap en precisie zorgt ervoor dat elke installatie gericht is op optimale prestaties en duurzaamheid, waardoor onze klanten kunnen genieten van langdurige voordelen.

Lees verder

Airconditioning

Bij Voltier geloven we in comfort zonder compromissen. Onze airconditioningsystemen bieden niet alleen verkoeling op warme dagen, maar zijn ook uitgerust om je huis te verwarmen tijdens koudere periodes. Ontworpen met aandacht voor energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid, bieden onze airconditioners het hele jaar door comfort en duurzaamheid. Ervaar het verschil met Voltier en geniet van een perfecte balans tussen comfort en efficiëntie in je huis, ongeacht het seizoen.

Lees verder

Thuisbatterij

Met Voltier’s thuisbatterij oplossingen wordt energiebeheer moeiteloos. Dankzij onze geïntegreerde zonnepanelen en thuisbatterijen kun je overdag zonne-energie opvangen en eventuele overschotten opslaan voor later gebruik. Verminder je afhankelijkheid van het elektriciteitsnet en maximaliseer je eigen energiegebruik met Voltier’s slimme thuisbatterij-oplossingen.

Lees verder

Laadpaal

Bij Voltier streven we ernaar om elektrisch rijden moeiteloos te maken. Onze laadpalen combineren geavanceerde technologie met gebruiksgemak, waardoor je snel en efficiënt je elektrische voertuig kunt opladen. Kies voor Voltier en maak de overstap naar duurzame mobiliteit zonder gedoe.

Lees verder

Beoordeeld met een 9 uit 10 door onze klanten

Best beoordeelde installaties van Noord Nederland

Zorgeloos verduurzamen

Denk duurzaam, denk langetermijn. Wij bieden oplossingen die nu én over tien jaar werken. Dat is onze basis.

98% FTR score

Onze expert teams bewijzen hun waarde met continue kennisinvesteringen, resulterend in de hoogste ‘first time right’-score van Nederland: 98% van onze installaties was in 2023 direct perfect. We streven nu naar 100%.

Neem contact op

Eenvoudig te downloaden in de appstore!

Alles zichtbaar in één app

Ons systeem voegt zonnepanelen, energieopslag, laadoplossingen, verwarming en slimme energiebeheer in één naadloos systeem samen. Dit allemaal in één app.

Nieuwe asset 1

Onze klanten vertellen

Vandaag ook bezitters van een aantal zonnepanelen. Fa. Voltier heeft ons van A tot Z begeleid en voorzien van informatie en een passende offerte. De montage en inregeling ging vlekkeloos. Twee topmannen waaronder Hassam en projectleider Mohammed...

unnamed (1)

Emo Klunder

mei 2024

Ben zeer tevreden over deze organisatie. De panelen zijn inmiddels vakkundig geplaatst en ik ben zeer tevreden met de deskundigheid en de werkwijze. Het is zeer netjes afgewerkt!

unnamed (10)

Ina Wubbolts

april 2024

Het team van Voltier kwam vandaag bij mij zonnepanelen installeren! De wensen werden gehoord, er werd netjes overlegd. Het plaatsen ging super snel en netjes! Het werkt! Een tevreden klant dus!

unnamed (6)

Anja Haverland

april 2024

Mohamed en zijn collega waren er vanmorgen op de afgesproken tijd. Bij langs gelopen wat onze wensen waren en wat er afgesproken was. We zijn zeer tevreden, over de werkwijze, over de communicatie en het eindresultaat. Ondanks de regen werd er stug...

unnamed (4)

Kornelia Haverland

april 2024

Vanmorgen 10 panelen op het dak gelegd door Voltier. Zij stuurden zeer prettige mensen (3). Aankomst mooi op tijd, keurig geïnstalleerd leidingen mooi strak aangelegd en de boel prima achtergelaten. De elektra monteur had de leiding. Ben zeer...

unnamed (5)

Maria Olsthoorn

april 2024

Goede samenwerking en oplossingsgericht gewerkt met terugkoppeling naar mij betreffende mijn verouderde elektriciteit installatie. Waren met noodgeval ook snel ter plekke en hebben het probleem ter plaatse opgelost ondanks weekend !!

unnamed (8)

Claudia Wimmer

maart 2024

Voltier Zonnepanelen. Dank u wel voor de goede en snelle afhandeling. De mannen die hier geweest zijn hebben hun taak uitstekend volbracht. Ze zijn zeer deskundig in hun werk met als gevolg een goed resultaat. Het is zeker een bedrijf en deze...

unnamed (2)

Sjirk Bijma

maart 2024

Super snelle en nette installatie van onze 42 zonnepanelen. Aardige mannen die hard en netjes werken! En de hele installatie op 3 daken was in 1 keer helemaal in orde. Mirjam

unnamed

De Bostuyn

maart 2024

We zijn er erg tevreden over de werkzaamheden die Voltier voor ons heeft verricht. Alles is op voorhand duidelijk met ons gecommuniceerd en het geheel is volgens planning verlopen. De installatie van de panelen verliep erg vlot, het was duidelijk...

unnamed (7)

Bennie Bennieman

januari 2024

We zijn erg tevreden over het hardwerkende en vriendelijke installatie team van Zonne-Installaties Noord. In een verbazingwekkend tempo werden er bij ons 24 zonnepanelen geinstalleerd binnen een halve dag. Bekabeling werd keurig netjes gemonteerd en...

unnamed (3)

Hans Venema

november 2023

Snel en netjes geleverd. Ze waren bij ons ook eerder dan vermeld, ze hebben alles netjes achter gelaten. Hopen dat de panelen goed hun best doen!

unnamed (9)

Diana Stavast

september 2023

Via Thomas, van Zonne-installaties Noord, hebben wij 9 zonnepanelen met micro-omvormers. Duidelijke uitleg op onze vragen, mooie scherpe offerte én snelle levering en plaatsing.

unnamed (11)

Tineke

mei 2023

We helpen je graag verder

Plan nu je gratis adviesgesprek

We komen graag bij je langs om de situatie te bekijken en je van advies te voorzien over energiebesparende producten.

Contact opnemen
Zonnepanelen adviesgesprek, adviseur